banner 1
Dubai Fashion City, cel mai îndrăzneț proiect de fashion din lume, va fi realizat în Dubai de către Fashiontv în colaborare cu Royal Partners Investment, dar și cu sprijinul autorităților din Emiratele Arabe, într-un ansamblu architectonic de excepție.

Proiectul va cuprinde diferite facilități, menite să găzduiască cele mai diverse evenimente și cei mai diverși oaspeți: F hotels, F residence, F office, F mall, Fashion academy, F event hall, F cinema, F club, F café, F beach.

În cadrul proiectului vor fi prezente cele mai importante branduri din lume, alături de reprezentanții lor, dar si personalități din industria fashion internațională. Aceștia vor beneficia de facilități și reduceri la serviciile de cazare, masă dar și pentru lansările de colecții, produse sau la diferitele evenimente fashion pe care vor dori să le organizeze.

Fashiontv va transmite live în peste 193 de țări din Dubai Fashion City, minim o oră pe zi, ultimele noutăți din domeniul modei, showbiz-ului și al turismului.

Proiectul Dubai Fashion City se alătură și vine în continuarea celorlalte mari proiecte din Dubai: Dubai Media City, Dubai Internet City, Dubai Financial City. Finalizarea proiectului Dubai Fashion City se va realiza până la deschiderea oficială Expo 2020.

Coordonarea proiectului Dubai Fashion City din partea  Fashiontv este făcută de Ion Mirea, director de producție evenimente Fashiontv International și CEO Fashiontv Romania, cu o experiență de peste 20 de ani în industria fashion, televiziune și organizare de evenimente. El dorește ca echipa de management a proiectului să fie formată din cât mai mulți români și caută specialiști în domeniile: marketing, online, business, sales, event planning, dar și specialiști din domeniul fashion. Pentru funcția de art director în cadrul proiectului a fost propus designerul Cătălin Botezatu, care va face parte și din comitetul internațional de organizare a proiectului.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc în luna februarie în Dubai, iar până la sfârșitul lunii iulie la Hong Kong, New York, Londra și București.

 Conferința de presă de la inaugurarea proiectului Dubai Fashion City, în prezența autorităților din Emiratele Arabe, a lui Michel Adam și a lui Nelu Mirea.