Mini Miss si Mini Mister Litoral 2014 la Fashion Summer Festival in Mamaia

IMG_2996 IMG_3412 IMG_3550 IMG_3620 Copiii au devenit vedete pe cea mai mare scena de moda din Europa, construita de Fashiontv in Mamaia. Vineri, in prima seara a Baby Weekend din cadrul Fashion Summer Festival, micuti cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani au defilat pe catwalk in colectiile unor cunoscute branduri vestimentare.

In cadrul evenimentului, a fost organizat si concursul Mini Miss si Mini Mister Litoral 2014, care a inclus probe precum cea a costumului de baie, a tinutei de seara si o proba artistica, de dans. Micutii concurenti au cucerit spectatorii, cu totii fiind in final recompensati pentru talentul lor special.

Brandurile pentru copii care si-au prezentat colectiile pe scena Fashiontv au fost Noriel, Penti, LC Waikiki, United Color of Benetton, Marks & Spencer, Junior Shop. Evenimentul a inclus si momente artistice cu copii, asigurate de Trupa Amicii si Teatrul de moda Kasta Morrely Kids, dar si prezentari ale modelelor Fashiontv, care au defilat in colectiile brandurilor pentru adulti Atmosphere si Duet.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro si www.fashiontv.com.ro

Mamaia este prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival 2014.  

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.