Pentru Fashiontv Romania, seria celor mai stylish si exclusiviste evenimente ale acestui sezon continua in Dubai, Hong Kong, Londra si Bucuresti

In aceasta luna Fashiontv Romania este partener in promovarea turismului romanesc la  principalul targ global din industrie, ce are loc intre 3 si 7 noiembrie la Londra- World Travel Market. La nivel national, spectacolele de promovare a statiunii Mamaia se vor tine la Targul de Turism al Romaniei, in perioada 13- 16 noiembrie, la Romexpo.
Proiectul de promovare a statiunii Mamaia la WTM London este sustinut si coordonat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, care participa cu desk in standul Romaniei la WTM London si la Targul de Turism al Romaniei.

Fie ca doresti sa fii model fashiontv londonez sau autohton, te asteptam sa aplici la joburile pentru cele doua targuri aici: Job Hostess si Modele pentru Londra si Job Hostess si Modele pentru Bucuresti.

targ

Urmatoarele evenimente de promovare a noii colectii F. Eyewear au loc in doua dintre cele mai fascinante orase ale lumii- Hong Kong si Dubai. Aici, modelele Fashiontv vor participa la prezentari de moda, filmari spoturi promo, expozitii F.Eyewear si electrizante petreceri private Tu ce experienta vrei sa ai alaturi de Fashiontv Romania- asiatica sau persana? Aplica acum pentru joburile exotice ale acestei toamne: Job Hostess si Modele pentru Hong Kong si Job Hostess si Modele pentru Dubai.

paris-fashionv-models-2014-20

Ca in fiecare an, inceputul lunii decembrie, este rezervat experientei londoneze a fashion showului anual Victoria’s Secret. Fashiontv Romania, coproducatorul after party-ului prezentarii, va oferi oportunitatea frumoaselor tinere romance sa participle la una dintre cele mai explozive petreceri din industria modei si frumusetii. Detalii despre ce-al de-al doilea job din Londra din aceasta toamna aici- Job Hostess si Modele pentru Londra.

feye

 

[custom_gallery id=”7648″ layout=”sliced”]