Importanti designeri internationali la Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Impresionante creatii vestimentare couture au incantat turistii intr-un show special organizat luni seara pe scena Fashiontv

IMG_9151 IMG_9170 Cu o scurta amanare din cauza ploii torentiale de sambata seara, a doua zi de evenimente din cadrul International Fashion Weekend a fost reluata luni seara pe scena Fashion Summer Festival din Piata Cazino din Mamaia.

Dupa ce vineri a gazduit Fashiontv Black Sea Model Awards, unul dintre cele mai importante concursuri care le ofera tinerelor participante sansa unei cariere de top-model pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii, luni seara designeri internationali celebri le-au oferit turistilor un spectacol unic al creatiilor vestimentare spectaculoase, pretioase, couture.

La invitatia Fashiontv, intr-un spectacol realizat pentru a incanta turistii prezenti in Mamaia, brandul Bassam Al-Cherif si-a prezentat cea mai noua colectie, inspirata din epoca romantica. Cu elemente pretioase precum corsaje si dantele delicate, colectia intitulata Romantic a surprins prin eleganta deosebita.

Superbele modele Fashiontv au defilat si pentru un brand celebru din Dubai, prezent pentru prima data pe o scena din Romania. Sa Soie by SI Fashion Gallery a propus tinute extravagante, avand ca inspiratie stilul gotic, intr-o colectie intitulata Summer In My Dream.

Creatiile couture ale celebrului designer Walid Atallah, un colaborator apropiat al Fashiontv, au impresionat prin design: rochii impunatoare, cu detalii aplicate manual si straluciri fine definesc noua colectie a designerului din Dubai Walid Atallah, intitulata Royalty.

Spectacolul s-a incheiat pe ritmurile piesei hit a sezonului, imnul statiunii, A lu’Mamaia.

Mamaia este prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival 2014.

IMG_9994 IMG_9898 IMG_9758 IMG_9743 IMG_9685 IMG_9647 IMG_9601 IMG_9584 IMG_9451 IMG_9352 IMG_9343 IMG_9309