prezentare3 prezentare1

Si pentru ca moda se respira si in turism, aseara, 25 August, a avut loc unul dintre cele mai elegante evenimente marca FashionTV Romania, pe aceeasi spectaculoasa scena din Piateta Cazino. Ca in fiecare an, FashionTV a oferit in cadrul Galei Fashion Tourism Awards Litoral 2014 premii si distinctii celor mai fashionable actori de pe scena turismului din Mamaia. Printre norocosii castigatori s-au numarat Crazy Beach, Puro Beach, Café del Mar, Caelia, restaurantele Ammos si Sabrosso, Trattoria Il Calcio, hotelurile Iaki si Phoenicia.

De la decernarea premiilor pe sectiuni (hoteluri, restaurante cu diferite specificuri, plaje, terase, baruri, cluburi) nu puteau lipsi frumoasele modele FashionTV, care au defilat in creatii fabuloase apartinand celebrelor case de moda Burberry, Diane von Furstenberg, prezentare1 (2)corina_martin_asociatialitoralMulberry, Liu Jo si DKNY. Spre deliciul turistilor, si-au facut aparitia pe scena piese vestimentare din materiale fine, luxoase, ale caror imprimeuri erau combinate excentric cu dantela, broderie, strasuri sau perle. Tinutele au fost completate impecabil de genti eclectice, ravnite de catre orice fashionista din lume. Colectiile sunt disponibile in magazinul Sport Couture, colaborator FashionTV.

La eveniment a participat si sustinatorul principal al dezvoltarii turismului de la malul Marii Negre, primarul Constantei Radu Mazare, care a declarant: „Suntem un model de colaborare pentru intreaga tara, am reusit sa aratam ca, numai impreuna, se poate realiza ceva.”