fpeople cover
În perioada 14-16 august 2015, începând cu ora 21:00, pe scena amplasată în cel mai important loc de pe litoralul românesc, Piața Cazino Mamaia, are loc International Fashion Weekend, al doilea eveniment din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2015.

Eveniment dedicat modei internaționale, cu prezentări de modă ale unor importanți designeri și branduri cu prezență internațională, vă invităm să vă bucurați timp de trei seri de competiția Miss Fashiontv Black Sea – concurs internațional la care participă concurente din țările de la Marea Neagră, cât și de recitalurile de muzică sustinute de artiști renumiți.

Pe scena Fashion Summer Festival 2015 își vor prezenta colecțiile designeri internaționali prezenți în cadrul New York Fashion Week. Peste 100 de modele Fashion TV vor prezenta colecțiile unor branduri internaționale de renume, precum Just Cavalli, Burberry, Red Valentino, DVF, BSB și mulți altii.  Una dintre suprizele acestui weekend va fi premiera colecției Wild Horses a designerului român de notorietate internațională Cătălin Botezatu.

Weekendul găzduiește și concursul internațional de modele Miss Fashiontv Black Sea, concurs ce oferă participantelor șansa mult visatei cariere de top-model, iar la sfârșitul fiecărei seri ne vom bucura de concerte susținute de muzicieni și trupe renumite.

Pentru că suntem dedicați promovării în toată lumea a frumoasei stațiuni Mamaia și a evenimentelor de vârf ce se desfășoară toată vara pe litoralul românesc, cele mai bune momente din cadrul acestui eveniment vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 193 de țări.

Puteți urmări live Fashion Summer Festival Mamaia 2015 în zilele de 14 – 15 -16 August,  începând cu ora 21:00 pe site-urile oficiale Fashiontv Romania:  www.fashiontv.com.ro si www.fpeople.ro

Fashion Summer Festival Mamaia 2015 este un proiect organizat de Tourism Promotion Events și Primăria Municipiului Constanța și sustinut de Fashiontv.  Parteneri ai evenimentelor: Mercedes si Jaguar prin Tiriac Auto, Pepsi, RCS-RDS si Radio Sky.