Miss Universitas

miss university-03 (1)

MISS UNIVERSITAS BY FASHIONTV

Fashiontv organizează Miss Universitas, cel mai important concurs de frumusețe ce se adresează studentelor din București. Evenimentul va avea loc pe 9 iunie în Club Princess București, începând cu ora 20:00. Castingurile pentru selectarea participantelor vor avea loc pe 2 și 7 iunie de la ora 20:00 în Club Princess. Pentru a vă înscrie la preselecție, accesați formularul de mai jos.

Miss Universitas promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din România, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă realizat la un nivel spectaculos și strălucitor. Participantele vor avea ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, stiliști vestimentari, până la fotografi și cameramani. Cei prezenți la eveniment vor avea parte de momente de înaltă clasă, precum prezentări de modă, probe de frumusețe, momente artistice și multe surprize.

Pentru a fi admise la concurs, canditatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani şi 26 de ani, să locuiască în Capitală sau să fie studente la una dintre instituţiile de învăţământ din Bucureşti, să aibă înălţimea de minimum 1,70 m, să nu fi fost implicate vreodată într-un scandal mediatic.

Concursul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii Fashiontv, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Fashiontv celebrează diversitatea frumuseții, și pentru că frumusețea vine în nenumărate forme, toate participantele vor fi câștigătoare! Toate concurentele selectate să participe la Miss Universitas vor fi premiate cu:

  • weekenduri gratuite la mare
  • ținute vestimentare – rochii, costume de baie, pantofi, accesorii

La sfârșitul serii vor fi desemnate 7 finaliste. Premiile oferite de Fashiontv acestora sunt:

  • participarea la evenimentele Fashiontv din Paris, Londra, Milano, Dubai și Hong Kong
  • tratamente cosmetice de ultimă generație la saloane de frumusețe
  • ținute și accesorii Fashiontv
  • cursuri gratuite de formare în marketing online
  • stadii de practică la firme de specialitate în funcție de specializarea universitară
  • participarea la workshopuri în diferite domenii universitare