Miss Universitas

MISS UNIVERSITAS BY FASHIONTV

Fashiontv organizează Miss Universitas, cel mai important concurs de frumusețe ce se adresează studentelor. Evenimentul va avea loc pe 16 MARTIE în Club Princess București, începând cu ora 20:00. Pentru a vă înscrie la preselecție, accesați formularul de mai jos.

Miss Universitas promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din România, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă. Participantele vor avea ocazia să strălucească pe podium, în ținute vestimentare spectaculoase, frumusețea lor fiind pusă în evidență de o echipă de profesioniști, de la make-up artiști, hair stiliști, designeri, la fotografi și cameramani. 

Pentru a fi admise la concurs, canditatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă un aspect fizic plăcut şi armonios, atitudine şi spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 17 ani şi 26 de ani, să aibă înălţimea de minimum 1,70 m.

Concursul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii Fashiontv, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Fashiontv celebrează diversitatea frumuseții, și pentru că frumusețea vine în nenumărate forme, toate participantele vor fi câștigătoare! Toate concurentele selectate să participe la Miss Universitas vor fi premiate cu:

  • weekenduri gratuite la mare
  • ținute vestimentare – rochii, costume de baie, pantofi, accesorii

La sfârșitul serii vor fi desemnate 7 finaliste. Premiile oferite de Fashiontv acestora sunt:

  • participarea la evenimentele Fashiontv din Hong Kong, Paris, Londra, Milano si Dubai.
  • ținute și accesorii Fashiontv
  • cursuri gratuite de formare în marketing online
  • participarea la workshopuri în diferite domenii universitare

 

Vezi imagini cu modelele Fashiontv Romania care au călătorit deja la Hong Kong, Paris, Milano sau Dubai!