Project Description

colaborare-ftv-v1

Fashiontv Romania este reprezentant oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul Romaniei si produce si organizeaza evenimente pentru Fashiontv in locatii exclusiviste din intreaga lume precum Cannes, Monte Carlo, Dubai, Singapore, Thailanda sau Hong Kong.

Cu o experienta de 17 ani in acest domeniu, Fashiontv este lider in organizarea celor mai importante evenimente de fashion si lifestyle in Romania.

De la organizarea de festivaluri, spectacole de moda, lansari, targuri, conferinte, ceremonii sau competitii, Fashiontv Romania produce evenimente la cele mai inalte standarde si este prezent la unele dintre cele mai importante evenimente internationale precum decernarea Premiilor Oscar, Grand Prix-uri si Fashion Week-uri.

Activitatea Fashiontv Romania include promovarea si sustinerea tinerelor talente din lumea modei si a frumusetii, dar si aducerea lor pe scena internationala. Colaborarea cu Fashiontv Romania a insemnat pentru fiecare brand sau creator de moda un pas inainte pe scena mondiala si oportunitatea de a fi pe podium alaturi de case de moda renumite la cele mai cunoscute si apreciate evenimente de pe glob. Printre colaborarile de succes din trecut se numara prezentari de moda produse pentru designerul roman Catalin Botezatu, casa de moda Atmosphere si noul star din Moldova, Daniel Racovizza.

In mod cert, orice colaborare cu Fashiontv inseamna un plus pe cartea de vizita a oricarui designer si publicizare in sfera modei si frumusetii internationale.

Pentru propuneri de colaborare, parteneriate si intrebari va rugam sa ne contactati.