Project Description

S-au implinit patru ani de cand Fashiontv activeaza in Republica Moldova. O perioada in care moda de dincolo de Prut a prins contur ca un domeniu cu potential imens nu numai intre granitele tarii, ci si la nivel international. Prin intermediul Fashiontv, cele mai frumoase modele si unii dintre cei mai talentati designeri moldoveni au dus renumele Republicii Moldova in marile capitale ale modei, Londra, Paris, Dubai si nu numai. Iar colaborarea Fashiontv cu Republica Moldova nu se opreste aici, ci are in plan proiecte chiar mult mai ambitioase.

fashiontv-republica-moldova-20

In vara acestui an, modelele moldovence au fost vedetele podiumului Fashion Summer Festival Mamaia 2014, unde au castigat premii importante in concursurile de frumusete Fashiontv Black Sea Model Awards si Miss Litoral. Fashiontv a continuat sa le ofere tinerelor superbe oportunitati de afirmare la nivel international si de a-si promova tara in mari destinatii si la evenimente de anvergura din intreaga lume. Turismul din Republica Moldova a fost promovat la cel mai mare targ din lume, WTM London 2014, dar si la Targul de Turism al Romaniei, desfasurat in noiembrie la Romexpo in Bucuresti.

Unul dintre cele mai cunoscute nume din moda moldoveneasca, designerul Daniel Racovizza a promovat Republica Moldova prin creatiile sale vestimentare, dar si prin frumoasele modele moldovence, care l-au urmat in toata lumea la evenimentele Fashiontv, din Dubai, Cannes, Paris, Istanbul, pana in Viena, Singapore, Bangkok, Monte Carlo sau Londra.

lucru4

Modelele din Republica Moldova, vedete Fashiontv

Xenia Gavrilov, Malvina Kiriac sau Catalina Pinzaru. Iata doar trei dintre tinerele talentate promovate de Fashiontv prin sedinte foto si videoclipuri care au fost si sunt in continuare difuzate pe cel mai urmarit post tv international dedicat modei.

Descopera aici povestile de succes ale celor mai frumoase modele Fashiontv din Republica Moldova!

Xenia Gavrilov este castigatoarea marelui titlu Black Sea Model Award 2014, iar norocoasa Malvina Kiriac a castigat, in 2012, acelasi premiu in cadrul Fashiontv Black Sea Model Awards, un concurs cu expunere mare pe Fashiontv, difuzat live in peste 193 de tari din intreaga lume. O excelenta promovare a imaginii Republicii Moldova in lume, dar si o ocazie in plus care a determinat multe tinere modele din Republica Moldova sa fie convinse ca au o sansa de a se afirma in modelingul international.

xenia-xiusha-malvina

Si pe podiumul Miss Litoral, organizat de Fashiontv in fiecare vara pe litoralul Marii Negre, modelele din Republica Moldova s-au remarcat la fiecare editie din ultimii patru ani, concursul aducand tot mai aproape Moldova de Romania.

Fashiontv a organizat evenimente de moda si la Chisinau, printre care si Caravana Chisinau 2012, o campanie de anvergura care si-a propus sa descopere noi talente in modeling. Implicarea Fashiontv in promovarea Republicii Moldova au fost, de la inceput, foarte puternica, presedintele Fashiontv, Michel Adam, fiind prezent la evenimentele organizate in Chisinau.

Daca in ultimii patru ani, Fashiontv a avut o contributie esentiala in promovarea modei, designerilor moldoveni si a tinerelor talente din modeling si a adus mai aproape Moldova de Romania, colaborarea Fashiontv cu Republica Moldova nu se opreste aici. Cel mai important brand international dedicat modei isi propune sa se implice in continuare in promovarea talentelor deosebite din frumoasa tara aflata la granita cu Romania.

[custom_gallery id=”8048″ layout=”sliced”]