bucuresti capitala europeana

Bucuresti Capitala Europeana 2016 este un eveniment marca Fashiontv care își propune sa celebreze spiritul special al Capitalei, un oras cu o identitate si o istorie aparte.

Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie incepand cu ora 20:00 la Phoenicia Grand Hotel. Ridicandu-se la standarde europene, exclusivistul eveniment va aduce in fata publicului colectii spectaculoase din partea celor mai importanți designeri naționali și internaționali. Seara dedicată Bucureștiului va include si momente artistice muzicale, invitati speciali, dar si prezentari de moda ale branduri de lux precum Burberry, Just Cavalli, DKNY, DVF, Mulberry, Michael Kors.

Evenimentul va fi dedicat capitalei, sub denumirea Bucuresti Capitala Europeana. Urmarind patru componente esentiale, evenimentul va scoate in evidenta, prin filme, momente artistice, divertisment si prezentari:

  • Istoria Bucurestiului: Micul Paris.
  • Identitatea culturala a Bucurestiului: mentionarea si promovarea celor mai importante atractii culturale si arhitecturale ale Bucurestiului;
  • Bucurestiul Turistic: oportunitatile oferite de capitala atat pentru sectorul de business (hoteluri, servicii) cat si pentru cel de relaxare (divertisment, cluburi,);
  • Bucurestiul Luxury: capitala moderna la acelasi nivel cu alte capitale Europene; brandurile internationale de top ce se regasesc in marile capitale Europene sunt prezente astazi si in Bucuresti.

Cele mai reprezentative momente din cadrul evenimentului, dar și clipurile care  ilustrează realizările culturale ale Bucureștiului vor fi transmise pe televiziunea Fashiontv International. Aceste clipuri vor fi transmise în cadrul rubricilor de specialitate, alături de cele mai importante evenimente culturale și de lifestyle din lume.

Aspecte din cadrul evenimentului vor fi transmise in 196 de tari prin intermediul Fashiontv International.