Gala Turismului Romanesc 2014

Ajunsa la cea de-a VI-a editie, Gala Turismului Românesc – Fashiontv Tourism Awards reuneste si in acest an elita industriei turistice din Romania, premiind excelenta in cadrul unui spectacol de exceptie care are drept scop stimularea investitorilor din industria turistica, evidentiind si promovand realizarile acestora.

Gala Turismului – Fashiontv Tourism Awards va avea loc pe 17 noiembrie incepand cu ora 20:00 la Phoenicia Grand Hotel. Evenimentul este organizat de Fashiontv Romania, in parteneriat cu Federatia Patronatelor din Turismul Românesc și Autoritatea Națională pentru Turism.

In cadrul acestei editii, vor fi premiate locatii, proiecte si concepte, alaturi de cei mai performanti profesionisti din industria turistica din Romania.

Gala Turismului Românesc  2016 este un eveniment de inalta clasa care, pe langa premiile de excelenta in industria turistica, va include si momente artistice muzicale, invitati speciali, dar si concursul de frumusețe Miss Fashiontv Turism Romania și prezentarea ultimei colectii a renumitului designer roman Catalin Botezatu.

Gala Turismului Românesc  – Fashiontv Tourism Awards va reuni nume importante ale industriei turismului in cadrul caruia vor fi desemnati castigatorii. Premiile vor fi decernate pe zone geografice, reliefand specificul turistic si rezultatele deosebite care au marcat industria din zona respectiva. Categoriile de premii includ:

  • hoteluri,
  • restaurante,
  • pensiuni, servicii,
  • locatii cu specific traditional
  • atractii locale deosebite

Sosirea invitatilor este asteptata incepand cu ora 19.30, iar pe langa reprezentantii asociatiilor profesionale, mai sunt asteptati: investitori si dezvoltatori, agentii de turism, reprezentanti ai Guvernului din Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si ai Autoritatii Nationale pentru Turism, precum si specialisti cu experienta internationala in dezvoltarea turismului.

Evenimentul va fi transmis LIVE prin intermediul website-ului oficial al fashiontv in Romania – www.fashiontv.com.ro.