Black Sea Model Award 2014- in traducere unul dintre cele mai importante concursuri din industria modellingului marca FashionTV Romania

55250__dsc0819 55255__dsc0920

In cadrul FashionTV Summer Festival, concursul aduce in fiecare an pe impunatoarea scena FashionTV din Mamaia tinere modele, dornice de ascensiune profesionala in modelling si fashion. Castigatoarele din ultimii ani au beneficiat pe langa experientele de neuitat si de numeroase oportunitati de lansare in modelling pe catwalkul international.Chanel, Loubutin, Prada sunt doar o parte dintre faimoasele case de moda pentru care castigatoarele vor putea defila.

Top-modelul Malvina Kiriac a plecat prin castigarea titlului de Black Sea Model Award 2012 in senzationalul oras Dubai. Alaturi de echipa FashionTV Romania, frumoasa tanara a realizat pictoriale incendiare intr-o locatie de lux din Dubai.

Competitia FashionTV Black Sea Model Award 2014 ofera sansa castigarii de premii in valoare de 100.000 de euro, sedinte foto, video si calatorii high-class in intreaga lume.

Daca ai intre 16 si 25 de ani si minim 1.72 metri, nu rata sansa vietii tale si vino sa te inscrii in concursul verii: Black Sea Model Award 2014.

Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmarite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com, iar show-ul va beneficia de o mediatizare extraordinara, fiind transmis in direct pe postul international Fashiontv, in 193 de tari de pe cinci continente.

Fii urmatorul FashionTV Model!