La începutul lunii iunie, Fashiontv a organizat evenimentul Miss Universitas, moment amplu de divertisment dedicat mediului studențesc din București.

Evenimentul a adus laolaltă un concurs de frumusețe, prezentări de modă, precum și momente artistice. La eveniment au luat parte cele mai frumoase și interesante tinere selectate din cadrul tuturor universităților bucureștene. Alături de ele, la eveniment au fost prezente personalități din media și din spațiul monden românesc. Deși a fost o sarcină dificilă, juriul a deliberat și a oferit distincții pentru cele mai frumoase participante. În final, toate concurentele au fost premiate și au plecat acasă cu surprize de la Fashiontv, sponsori și parteneri.

Cu toate acestea, doar cele mai frumoase concurente au avut oportunitatea de a călători luna aceasta alături de echipa Fashiontv în China, la celebrul Festival Internațional de Film de la Shanghai, unde au luat parte la evenimentul de lansare al celei mai recente pelicule marca F Films, intitulată Exodus To Shanghai.

Frumoasele tinere selectate de Fashiontv în cadrul concursului Miss Universitas au strălucit în lumina reflectoarelor și pe covorul roșu alături de actorii din film, personalități din lumea cinematografiei și a modei și VIP-uri, la unul dintre cele mai importante și de anvergură festivaluri de film de pe continentul asiatic. Tinerele câștigătoare Isabela Danef, Mona Socol, Andreea Munteanu și Cristina Cobzac au luat parte la momente de neuitat organizate de gazdele și oficialități chineze, precum petrecerea de lansare a filmului care a a avut loc la bordul unui luxos vas de croazieră ancorat pe coasta centrală chineză. Întreaga echipă Fashiontv alături de cele mai noi modele Fashiontv recrutate în urma concursului Miss Universitas s-a bucurat de ospitalitatea națională, fiind invitații gazdelor chineze la mese festive unde au putut observa și învăța obiceiuri tradiționale.

Filmul Exodus to Shanghai a fost filmat în România, de către Castel Films Studio, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterală România – China, prin reprezentantul său, domnul Wang Yan.

Fashiontv Romania a fost producătorul general al filmului pe întreaga perioadă de filmare desfășurată în România.

[custom_gallery id=”11111″ layout=”portrait”]