banner dubai city

Din luna octombrie, Fashiontv începe un nou proiect de succes. În colaborare cu Royal Investments Abu Dhabi, Fashiontv va realiza cel mai mare proiect fashion din lume!

Proiectul constă în construirea unei insule Dubai Fashioncity by Fashiontv.  Acest proiect va fi coordonat de Fashiontv Romania pe toată perioada desfășurarii lui.

Acest proiect este unul de o anvergură fără precedent la nivel mondial, urmând să înglobeze sub umbrela Fashiontv:  hoteluri, așezări rezidențiale, un mall, o academie de modă, cluburi,  restaurante, cafenele, sală de spectacole și de expoziții. Toți cei din industria fashion vor beneficia de facilități și reduceri speciale în Dubai Fashioncity by Fashiontv.

Prin stilul său eclectic, Dubai este cea mai potrivită locație pentru a deveni noua capitală a modei de pe întregul mapamond, iar proiectul Fashiontv în colaborare cu organizațiile locale mizează pe egalarea în notorietate, dacă nu chiar depășirea deja celebrelor puncte fierbinți ale modei – Paris, Londra sau Milano. Un oraș tânăr, atât de divers din punct de vedere cultural, reprezintă premiza unui succes în ce privește o nouă locație opulentă a modei globale. Priviți mai jos conferința de presă care anunță lansarea îndrăznețului proiect.

Fashiontv este televiziunea de fashion numărul 1 în lume, prezent în 193 de țări, pe 5 continente, difuzat  în cca 450 de milioane de case și peste 7 milioane de locații publice. Fashiontv prezintă și promovează la nivel internațional colecțiile celor mai cunoscuți designeri, cele mai importante evenimente si cele mai fashion locatii de pe mapamond.

Pe lângă fashion si lifestyle, Fashiontv promovează cele mai fashion destinații turistice de pe glob, prin intermediul Fashiontv Destinations.