12017514_1180282275333936_437336780447637461_o

La sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie a avut loc Paris Fashion Week 2015, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria modei și frumuseții. Evenimentul a închis sezonul săptămânilor dedicate modei ce au avut deja loc la New York, Londra si Milano.

Fashiontv este prezent în fiecare an la Paris în această perioadă, cu prezentări de modă spectaculoase și inedite. Cele mai frumoase modele recrutate în cadrul Caravanei Fashiontv și câștigătoarele competițiilor Fashion Summer Festival 2015 au călătorit pentru o săptămână la Paris, unde au reprezentat România prin frumusețea lor.

Highlight-ul acestei săptămâni a fost lansarea colecției I Love Fashiontv Eyewear 2015. Colectia de ochelari Fashiontv, o selectie de cele mai trendy rame si lentile, cu un design stralucitor si indraznet, insumeaza peste 100 de modele reprezentative brandului Fashiontv.

Modelele au participat și la prezentări ale unor colecții de modă, precum colecția Wild a designerului cu renume internațional Cătălin Botezatu, dar și colecțiile Young Wilderness de Hiba Kadri și colecția Rahilhesan, un omonim al numelui autoarei Rahil Hesan.

Young Wilderness, un brand ce se construiește a fi destinația de fashion a tinerei generații neconvenționale, propune ținute experimentale și jucăușe, unde mixul texturilor îl întâlnește pe cel al printurilor. Motive florale, animale, patternuri repetitive, toate compun un look tineresc și fresh ce scoate în evidență îndrăzneala și curajul vestimentar.

Fermecătoare, chic, vibrantă dar și serenă, colecția Rahilhesan este viziunea unei tinere care și-a făcut „temele” la Cavendish College din Londra, secția Fashion Designs, și care apoi și-a aprofundat studiile în cursuri de Design de Accesorii, Teoria Culorilor și Psihologia Modei. Extrem de meticuloasă și exigentă în procesul de creație, Rahil se implică în întreaga muncă de designer, de la alegerea materialelor, la trasarea tiparelor, la tăierea finisajelor, până la cele mai delicate finisaje.

„Noua colecție este o continuare a spiritului și sentimentelor mele pentru fashion, înglobând toate detaliile pe care vreau să le imprim formei materialelor, dându-i un vibe tineresc și cool, dar cu atitudinea și stilul care compun semnătura de design a liniei mele.”

Prezentarile din capitala Frantei au marcat inceputul unui turneu mai mare, care continua cu alte destinatii superbe in care modelele Fashiontv Romania vor fi invitate sa participe pentru a promova noua linie F Eyewear, precum și colecții inedite ale unor branduri și designeri consacrați.

[custom_gallery id=”9504″ layout=”sliced”]