ftv-macau-02
Se anunță o toamnă plină de evenimente pentru Fashiontv Romania!

Fashiontv Romania se pregătește de o toamnă în forță, plină de evenimente fashion: excursii în străinătate, photoshootinguri, filmări, prezentări pentru designeri și braduri de top, concursuri de miss, petreceri și lansări inedite!

La începutul lunii noiembrie echipa Fashiontv Romania, alături de frumoasele modele-îngerași, vor călători în orașul chinezesc Maccao, locația următoarei serii de evenimente fashion de top.

Pe 7 noiembrie 2016 modelele Fashiontv vor participa la preliminariile concursului Miss Model Awards ce au loc anul acesta la Maccau. Câștigătoarele concursului de miss vor putea sărbători apoi la Studio City Casino @ Pacha Club Maccau, unde Fashiontv va oferi titlul de cel mai bun club, iar seara se va încheia cu o petrecere marca Fashiontv Party. Cei prezenți vor avea parte de show-uri fashion extravagante, prezentări de cosmetice și bijuterii, atmosferă electrică asigurată de cei mai în vogă DJ-i, și vor putea petrece seara alături de cele mai frumoase modele Fashiontv. Echipa Fashiontv va organiza  shootinguri și filmări pentru a promova această destinație spectaculoasă prin progamul F Destinations.

20 dintre cele mai frumoase modele Fashiontv vor fi selectate pentru a participa la evenimentele din China. Dacă îți dorești să fii una dintre tinerele care vor avea șansa să călătorească în China, te poți înscrie în Caravana Fashiontv, cea mai amplă campanie de recrutare derulată anual de Fashiontv și poți avea parte de training gratuit în domeniul modellingului și posibilitatea de a lua parte la evenimentele Fashiontv.

img-20150615-wa0002