Caravana de recrutare Fashiontv Romania continuă!

Pentru că iarna își intră în atribuțiile firești, Caravana Fashiontv rămâne în București, aproape de casă. De aici, din București, noi continuăm munca de recrutare și selectare a celor mai frumoase tinere ce își doresc o carieră strălucită ca model. Așadar, în urma celor mai recente castinguri, am ales deja tinere talente ce credem că au potențial de a deveni noile top modele Fashiontv.

Pentru ele organizăm miercuri, începând cu ora 18:00, un shooting de excepție ce va avea loc la Casa Artelor din București. Pentru a asigura reușita shootingului am convocat cei mai buni make-up artiști, cei mai creativi stiliști, cele mai spectaculoase ținute și cei mai pricepuți fotografi. Mizăm și pe dezinvoltura și talentul înnăscut al tinerelor selectate, care sperăm că își vor intra cu ușurință în postura de modele de top și vor afișa o atitudine pe măsură.

Până să vedem rezultatele shootingului de miercuri, vă invităm să vedeți imagini de la un shooting precedent, ce a avut loc în aceeași locație somptuoasă – Casa Artelor.

[custom_gallery id=”9647″ layout=”portrait”]