Urmeaza un weekend spectaculos marca Fashiontv in Mamaia!

_ls_0080 _ls_9890 In seara de 18 august, importanti designeri internationali isi vor prezenta noile colectii vestimentare la Mamaia, la International Fashion Weekend. Tot atunci, va avea loc si concursul international Black Sea Model Awards, care descopera si lanseaza modele de podium, cu sansa la o cariera internationala in modelling. Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmarite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com, iar show-ul va beneficia de o mediatizare extraordinara, fiind transmis in direct pe postul international Fashiontv, in 193 de tari de pe cinci continente.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro si www.fashiontv.com.ro

Mamaia este prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.