Susținerea turismului ocupă un spațiu important în programul Fashiontv.

Litoralul românesc și în special stațiunea Mamaia beneficiază de o mediatizare internațională fără precedent datorită numeroaselor evenimente organizate de Fashiontv Romania și promovate prin intermediul Fashiontv în peste 190 de țări de pe 5 continente.

Fashiontv continuă promovarea turismului local și anul acesta, printr-o serie de evenimente de anvergură ce vor avea loc pe litoralul românesc. Fashiontv deschide această serie de evenimente cu un moment ce nu trebuie ratat de niciun turist care se află weekendul acesta pe litoralul românesc – concursul de frumusețe Miss Litoral 2016. Un eveniment ce propune celebrarea frumuseții și a valorilor autohtone, o dată cu sărbătorirea Zilei Marinei, într-un show inedit marca Fashiontv.

Miss Litoral 2016 va avea loc duminică 14 august în clubul Le Gaga Mamaia începând cu ora 22.00. Acest concurs dedicat tinerelor care se află pe litoralul românesc le oferă acestora șansa unei cariere de top-model și prezența pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii. La eveniment sunt așteptate peste 100 de modele participante. Acestea vor lua parte la probele concursului de frumusețe, dar și la prezentările de modă ce vor avea loc pe parcursul serii.Un juriu format din profesioniști din lumea modei vor desemna duminică seara fericitele câștigătoare ale trofeelor și premiilor din competiție. Invitatul special al evenimentului este consacratul designer vestimentar Cătălin Botezatu.

Cele mai bune momente din cadrul proiectului vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 193 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral.

Detalii și imagini de la eveniment puteți accesa pe www.fashiontv.com.ro.