13007159_10153471205471611_1986481030736283167_nModelele Fashiontv Romania au sărbătorit 20 de ani de Fashiontv la cel mai stylish eveniment ce a avut loc weekendul acesta la Viena.

În weekendul 15-17 aprilie Fashiontv a sărbătorit 20 de ani de la înființare, dar și ziua de naștere a lui Michel Adam, fondatorul Fashiontv. Superbele modele Fashiontv Romania au călătorit weekend-ul acesta la Viena, unde au sărbătorit cele două momente memorabile în compania selectă a celebrităților și profesioniștilor din modă. Tinerele, printre care se numără și cele mai noi modele selecționate în urma Caravanei Fashiontv, au participat la un show spectaculos de modă și au dat tonul super petrecerii de la FTV Cafe Viena.

Fashiontv Cafe Viena, locație inedită și exclusivistă a amplasată la parterul Hotelului Brixton, în proximitatea impresionantei clădiri a operei vieneze, este una dintre destinațiile preferate ale președintelui Fashiontv Michel Adam.

Fashiontv Romania a fost producătorul celor două evenimente de anvergură ce au reunit conducerea Fashiontv, reprezentanți și colaboratori, vedete internaționale, celebrități din lumea muzicii și filmului, precum și cele mai frumoase modele Fashiontv. Alături de Michel Adam și celelalte personalități importante din conducerea Fashiontv s-au aflat mai ales familia și prietenii apropiați, precum și Anna J, care l-a surprins pe acesta prezentând în premieră cel mai nou cântec al său, I am Fashiontv Queen.

I ♥ FashionTV!

[custom_gallery id=”10496″ layout=”sliced”]