13880411_303340803350606_6520254004186168300_n

Fashiontv lansează F Club, cea mai nouă aplicație de socializare pentru iubitorii de fashion ce doresc să descopere, cunoască și converseze cu modele, celebrități și milionari.

Evenimentul de lansare a aplicației F Club a avut loc la Fashion Cafe Viena, celebra cafenea atât de îndrăgită de Michel Adam, fondatorul Fashiontv. Evenimentul a fost succedat de o petrecere marca Fashiontv în stilul binecunoscutului concept F Party. La eveniment au luat parte celebrități din lumea fashion, reprezentantul Chinei Mister Liu care a coordonat dezvoltarea aplicației, precum și cele mai noi modele Fashiontv Romania recrutate prin Caravana Fashiontv de anul acesta. Acestea au avut oportunitatea să călătorească, timp de cinci zile, între 21 și 25 iunie, într-una dintre cele mai frumoase capitale europene – Viena – să exploreze frunusețile turistice și să se distreze.

Tot cu această ocazie s-a semnat contractul dintre dezvoltatorii digitali din China, reprezentați de Mister Liu, și oficialitățile Fashiontv.

Consolidarea acestei colaborări se va fructifica prin evenimente conexe ce vor avea loc în China la care modelele Fashiontv Romania vor participa în decursul lunilor ce urmează.

[custom_gallery id=”11126″ layout=”portrait”]