print screen nissa

Colecția Nissa prezentată pe Fashiontv alături de cele mai mari branduri din lume poate fi văzută non stop timp de 10 zile în 180 de țări!

O firmă românească de talie internațională a depășit astfel granițele țării, făcându-și cunoscută prezența alături de cei mai renumiți designeri și branduri.

Asta pentru că putem spune cu mândrie că o firmă din România poate face colecții la nivelul celor mai mari branduri din lume!

Fashiontv România promovează și susține încă o dată designerii români. Nissa este un brand al cărui nume este legat de Fashiontv care a susținut și promovat mereu creativitatea și îndrăzneala designerilor de la Nissa. Prezentările de modă și evenimentele la care Nissa a colaborat cu Fashiontv sunt o dovadă a aprecierii noastre. NISSA se remarcă prin prezentări spectaculoase și show-uri inedite, în culori, texturi și tipare inovatoare.

NISSA reprezintă dress-code-ul pentru finețe, ținutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative și culori care le plasează într-o sferă de high fashion. Realizate din materiale delicate, prețioase, în tonuri calde, colecțiile ies în evidență prin croiala și detaliile elaborate, punând accent pe accesoriile realizate manual. Linii feminine, croiala impecabilă, complexitatea designului și a printului, a atenției deosebite în alegerea materialelor, permit expresia totală a corpului feminin, toate având amprenta romantismului și al stilului clasic-chic, dar totodată având aerul modern al femeii puternice. Diversitatea pieselor din colecțiile NISSA, variațiile de culoare și croiala fină permit ca acestea să fie purtate cu ușurință, conferind un aer aparte potrivit oricărui tip de personalitate feminină.

Prezentarea de modă ce a avut loc la Palatul Parlamentului este un eșantion reprezentativ valorilor pe care Nissa le promovează: creativitate românească la nivel internațional.