Una dintre cele mai importante provocări pentru noi este aceea de a descoperi tinere fete ce au acel mix unic de trăsături care le pot propulsa pe cele mai importante podiumuri de modă.

De aceea Fashiontv este mereu în căutare de noi talente, tinere ce pot deveni următoarele top modele Fashiontv. Pentru că Fashiontv continuă munca de recrutare, în urma castingurilor organizate luna aceasta, am selectat cateva tinere ce au potențial să consturiască o carieră în modelling. O parte din acestea au luat parte la concursul de frumusete Miss Universitas, unde au fost rasplatite cu premii si titluri de frumusete. Alături de specialiști din domeniul modei și styling-ului, am organizat pentru acestea un prim shooting profesionist care să le scoată în evidență apetența pentru modelling.

Tinerele modele au avut oportunitatea de a se desfășura în fața fotografilor profesioniști, într-un decor de excepție – lacul Snagov, alături de make-up artiști de la Cotimanis Show Professional Make-up School și hair stiliști de la Vagabond Studio.

Fetele au dovedit dezinvoltură și lejeritate în fața camerelor de fotografiat, iar rezultatele le puteți urmări mai jos. Acest shooting este primul dintr-o serie amplă de traininguri și pregătiri pe care Fashiontv le organizează în mod gratuit pentru tinerele modele.

[custom_gallery id=”11107″ layout=”portrait”]