miss-fashiontv-turism
Miss Fashiontv Turism Romania este un concurs național de frumusețe la care sunt invitate să participe reprezentante de pe întreg teritoriul țării.

Concurentele vor prezenta costume tradiționale populare din toate zonele țării și vor promova zonele turistice din care provin.

Acestea vor prezenta ținute ale celor mai importanți designeri români, iar câștigătoarele vor primi excursii în destinații exotice, ținute vestimentare oferite de cei mai în vogă designeri, vor avea oportunitatea de a participa la cele mai exclusiviste evenimente Fashiontv din întreaga lume, vor lua parte la filmările clipurilor de promovare ale turismului românesc ce vor fi difuzate pe Fashiontv International în cadrul programului F Destinations, vor putea participa la filmarea celor mai importante videoclipuri din industria muzicală, și se vor bucura de ședințe foto cu fotografi internaționali din întreaga lume prin care își vor putea construi bookuri profesioniste de modele.

Cele mai importante momente ale serii vor fi promovate pe canalul Fashiontv Internațional, în peste 190 de țări. Fashion TV a împlinit anul acesta 20 de ani de existență, timp în care a promovat moda, designerii și frumusețile locale în 196 de țări. Cele mai importante momente ale serii vor fi promovate pe canalul Fashiontv Internațional, în peste 190 de țări, pe site-urile oficiale www.fashiontv.com, dar și pe www.fashiontv.com.ro și pe paginile Fashiontv de Social Media.

Romanian Fashiontv Week 2016 ESTE UN PROIECT ORGANIZAT DE FASHIONTV ÎN PARTENERIAT CU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU TURISM.

Tinerele care doresc să se înscrie în concurs o pot face aici: