Bucuresti Capitala Europeana 2014

Fashiontv a adus Bucurestiul in prim plan cu ocazia unui eveniment exclusivist desfasurat pe 8 aprilie 2014 la World Trade Center Bucharest, continuind seria de actiuni cu scopul de a promova Romania la nivel international. Spectacolul organizat de fashiontv sub egida Bucuresti Capitala Europeana a dorit sa evidentieze identitatea unica a capitalei Romaniei, dar si sa arate spiritul spatiului urban al Bucurestiului.

Evenimentul a imbinat nu doar prezentari de moda, ci si lansari ale unor branduri internationale exclusiviste, aratand prezenta lor constistenta in Bucuresti. Pe podium au fost prezentate de catre modelele fashiontv cele mai noi colectii ale caselor de moda si designerilor renumiti, precum Prada, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Etro, Fendi, Neil Barrett si DSquared2, aduse in Romania prin reprezentantul lor oficial, Mengotti. Surpriza serii a fost oferita de designerul roman Catalin Botezatu, el prezentand colectia Retro, considerata un omagiu adus Micului Paris.

Seara nu a insemnat doar un moment important de moda dar a marcat de asemenea dubla lansare a noului GLA si a noii clase C a marcii Mercedes Benz, distribuita in Romania de Tiriac Auto.

Partenerii oficiali ai Bucuresti Capitala Europeana sunt Mercedes prin Tiriac Auto, Casa Vernescu, Hotel Phoenicia si Stejarii Country Club.

Coafurile modelelor fashiontv au fost realizate de stilistii Scolii de coafura Cornel Saru, iar machiajul de profesionistii Scolii de machiaj Cotimanis Show, prin coordonatorul Florina Marcuta.

Momentele importante ale evenimentului vor fi transmise in 193 de tari din intreaga lume prin intermediului postului fashiontv.