Fashion Summer Festival 2016

fashion summer fest 2016 - site

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL A CONTINUAT ȘI ÎN 2016 CU CEA DE-A VI-A EDIȚIE A CONCURSULUI INTERNAȚIONAL MISS FASHIONTV BLACK SEA, INTERNATIONAL FASHION WEEKEND DAR ȘI GALA TURISMULUI DE PE LITORALUL ROMÂNESC- FASHIONTV TOURISM AWARDS.

Evenimentele Fashiontv Summer Festival din weekend-ul 20-21 august au avut loc în complexul de 5* Vox Maris Grand Resort din Costinești, denumit adesea “perla litoralului românesc”.

Sâmbătă, 20 august, a avut loc o nouă ediție a competiției intrenaționale Miss Fashiontv Black Sea, dar si prezentari de moda ale unor importanti designeri romani si internationali.

Prin intermediul Fashiontv, acest concurs international le ofera tinerelor sansa unei cariere de top-model si prezenta pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii. Astfel, primele 7 castigatoare ale competitiei vor avea sansa sa participe la concursurile Miss Fashiontv din toata lumea.

Duminica, 21 august, incepând cu orele 22:00, pe scena de la Vox Maris din Costinești a avut loc evenimentul Gala Turismului de pe Litoralul Romanesc- Fashiontv Tourism Awards, dar si prezentari de moda ale unor importanti designeri autohtoni si internationali.

In cadrul galei au fost premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: complexuri, hoteluri, restaurante, plaje/ beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare și tratament și servicii. Pentru ca surprizele s-au ținut lanț acest weekend, Catalin Botezatu, designerul roman cu prezenta internationala pe podiumurile de moda, a adus in premiera pe scena Fashiontv noua sa colecție in cadrul unui fashion-show care a incantat gusturile pasionatilor de frumos.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului au fost transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel în toată lumea turismul de pe litoralul românesc și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral.