Gala Turismului 2015

slider 3

Ajunsă la cea de-a V-a ediție, Gala Turismului – Fashiontv Tourism Awards a reunit și în acest an elita industriei turistice din România.

Premiind excelența în cadrul unui spectacol de exceptie care are drept scop stimularea investitorilor din industria turistică, evidențiind și promovând realizările acestora din anul 2014, Gala Turismului a fost, încă o dată, un eveniment de excepție marca Fashiontv.

Gala Turismului – Fashiontv Tourism Awards a avut loc pe 13 martie, începând cu ora 20:00 la Stejarii Country Club.

Evenimentul este organizat anual de Fashiontv Romania, în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, FIHR, OPTBR, ANTREC, sub patronajul Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului.

Ca o noutate absolută, Gala din acest l-a avut ca invitat de onoare pe Fondatorul și Presedintele Fashiontv, Michel Adam, un vizionar în ceea ce privește promovarea turismului la nivel mondial prin conceptul f.Destinations.

Gala Turismului 2015 este un eveniment de înaltă clasă care, pe lângă premiile de excelență în industria turistică, a inclus si momente artistice alături de Andra, invitați speciali, dar și prezentări de modă ale brandurilor de lux: Burberry, Just Cavalli, DKNY, DVF, Mulberry, Michael Kors prin Sport Couture, dar si ultima colectie a renumitului designer roman Cătălin Botezatu.

În cadrul acestei ediții au fost premiate locații, proiecte și concepte, alături de cei mai performanți profesioniști din industria turistică din România.