FASHIONTV A PREMIAT EXCELENȚA ÎN TURISM ÎN CADRUL GALEI TURISMULUI DE PE LITORALUL ROMÂNESC

FASHIONTV SUMMER FESTIVAL S-A ÎNCHEIAT FASTUOS, O DATĂ CU GALA DE DECERNARE A PREMIILOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN TURISMUL DE PE LITORALUL ROMÂNESC.

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismului de pe litoralul românesc a avut loc duminică 21 august, începând cu ora 22:00, în complexul de 5* Vox Maris Grand Resort din Costinesti.

An de an, evenimentul de amploare Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismului de pe Litoralul Românesc, are ca scop stimularea investitorilor din industria turistică, evidențiind și promovând realizările notabile ale acestora.

Au dat curs invitației de a participa la eveniment reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Turism, reprezentanți ai Asociației Patronale din Mamaia, ai Federatiei Patronatelor din Turism dar și europarlamentari din Parlamentul Europei de la Bruxelles. La eveniment au fost prezenți investitori și reprezentanți ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri, personalități din domeniul artelor și culturii, VIP-uri, dar și jurnalisti de la importante trusturi de presă.

Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismului de pe Litoralul Românesc a premiat, într-o ceremonie cu fast, investitorii care susțin și promovează turismul, cele mai fashion locații și serviciile din domeniul turismului de pe litoralul românesc, dupa cum urmează: complexuri turistice, hoteluri, restaurante, plaje/beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare și tratament și servicii.

Câștigătorii serii au fost:

Cea Mai Spectaculoasa Investitie – Vox Maris Grand Resort Costinești

Cea Mai Curajoasa Invesitie – Phoenicia Holiday Resort

Cea Mai Vizionara Investitie – Delfinul-Meduza-Steaua De Mare

Cele Mai Bune Hoteluri – Insula, Turquoise, Paradiso, Central, Duplex Lotus-Select

Premiu Special – Vila Turistica-Plaja-Restaurant – Blue Beach

Cel Mai Bun Beach & Club – Princess Club Summer Beach

Cel Mai Bun Pool Party – Ego

Cel Mai Bun Restaurant & Club – Breeze

Cel Mai Bun Club – Le Gaga

Fenomenul Loft / Concept Brunch-Party – Loft

Cea Mai Fashion Plaja – Caelia

Cel Mai Fashion Complex De Distractie Si Relaxare – Aqua Magic

Cel Mai Bun Restaurant Cu Specific Pescaresc – Beluga

Cel Mai Bun Restaurant Cu Specific Italian – New Pizzico

Cel Mai Bun  Restaurant Cu Specific Libanez – Babel (Meditaranean Cu Specific Libanez)

Cea Mai Buna Cherhana De Pe Plaja – Popasul Pescarilor

Surprizele nu au venit numai din domeniul turismului, ci și al modei. Astfel, Cătălin Botezatu, designerul român cu prezenţă internaţională pe podiumurile de fashion, a adus în premieră pe scena Fashiontv noile sale colecţii, în cadrul unui fashion-show care a încântat gusturile pasionaţilor de frumos. Colecția Horses, adresată femeilor, a impresionat spectatoarele prin inventivitate și îndrăzneală, pe când colecția Viggo, adresată publicului masculin, a vorbit despre eleganță, clasă și profesionalism.

Seara s-a încheiat cu un show spectaculos de artificii în onoarea câștigătorilor galei, show care a delectat întreaga audiență prezentă la eveniment.

Producătorul acestui eveniment anual este Fashiontv Romania, reprezentantul oficial al brandului fashiontv pe teritoriul României. Fashiontv promovează într-un mod unic destinații turistice prin intermediul rubricii speciale f. Destination, în 196 de țări de pe 5 continente, fiind difuzat către cca. 450 de milioane de utilizatori privați și în peste 7 milioane de locații publice. Succesul acestor campanii s-a concretizat in acorduri de promovare pe termen lung cu Ministere ale Turismului din numeroase tari, precum: Indonezia, China, Grecia, Turcia,  Portugalia, Croatia si Ungaria.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului au fost transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel în toată lumea turismul de pe litoralul românesc și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral. Evenimentul a putut fi urmărit și live pe site-ul oficial Fashiontv Romania :  www.fashiontv.com.ro, dar si pe www.fashiontv.com .

FASHION SUMMER FESTIVAL 2016 ESTE UN PROIECT ORGANIZAT DE FASHIONTV ÎN PARTENERIAT CU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU TURISM.