Gala Turismului 2014

Premierea celor mai reprezentative destinatii si servicii de turism de pe teritoriul Romaniei a avut loc in cadrul unui eveniment special marca Fashiontv – Gala Turismului Romanesc 2014

Ajuns la editia a IV-a, evenimentul a avut drept scop promovarea turismului romanesc si stimularea investitorilor din industria turistica, evidentiind si promovand realizarile acestora din anul 2013. Trofeele au fost decernate pe zone geografice pentru a reliefa specificul turistic si rezultatele deosebite ce au marcat industria turistica in zona respectiva.

Din programul evenimentului nu au lipsit momente artistice speciale oferite de modelele Fashiontv si Ansamblul Calusarii din Gorj, dar si prezentari de moda semnate de designerul din Republica Moldova Daniel Racovizza, brandul romanesc Atmosphere Fashion si designerul Catalin Botezatu.

Evenimentul a fost organizat de FashionTV Romania in colaborare cu profesionistii din industria turismului:

  • FAPT
  • FPTR
  • FIHR
  • OPTBR
  • ANTREC

– cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism din Ministerul Economiei.

Partenerii Galei Turismului Romanesc 2014 sunt: Jaguar si Range Rover prin Tiriac Auto, Casa Vernescu si Hotel Phoenicia, Scoala de coafura Cornel Saru, Scoala de machiaj Cotimanis Show.

Printre invitatii prezenti in sala de la World Trade Center Bucharest s-au numarat Primarul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, Primarul Constantei, Radu Mazare, dar si tenismenul si omul de afaceri Ion Tiriac.