Miss Black Sea 20152019-05-22T15:43:36+02:00

Miss Black Sea 2015

In cadrul International Fashion Weekend, statiunea Mamaia a fost gazda concursului international de modele Miss Fashiontv Black Sea, concurs ce face parte din cadrul Miss Fashiontv International, desfasurat de catre Fashiontv in cele mai importante locatii de pe mapamond.

21 de tinere superbe au concurat pentru cele mai importante titluri ale concursului, primele 5 dintre acestea urmand sa participe la concursurile Fashiontv din Turcia si Singapore in luna septembrie, in luna octombrie in Bangkok si in luna noiembrie in Dubai. Finala concursului Miss Fashiontv International va avea loc anul viitor in cadrul Festivalului International de Film de la Cannes.

Juriul concursului a avut reprezentanti din lumea modei internationale si din industria fashion din Romania: Franco Bataglia – Agentia The One Models Milano, Alexandra Andrioaia- detinatoarea premiului Miss Fashiontv International de la Cannes, Claudio Solzi – organizator Milan Fashion Week, designerul international Catalin Botezatu, designer Pallugio – Roxana Mihalache, Bassam Damas- Hairstylist la Salonul Oana Marica Bucuresti si Irina Postica- manager Scoala de Machiaj Art et Beaute.

Concurentele au defilat pe scena Fashiontv din Mamaia in costume de baie si in tinute de seara couture semnate de designerul Catalin Botezatu.

Castigatoarele Miss Fashiontv Black Sea 2015 au fost:

Miss Fashiontv Black Sea- Cristina Cobzac

Miss Fashiontv Star – Iuliana Zaborot

Miss Fashiontv Tourism – Anastasia Dumbraveanu

Miss Fashiontv Catwalk Model – Irina Cotar

Miss Fashiontv Photomodel – Oana Ianc

Miss Ftv Eyewear – Gabriela Filipciuc

Miss Fashion Champagne – Brandusa Alergus

Miss F18 Acai Drink – Andrada Bara

Miss F88 Energy Drink – Ruxandra Jiman

Miss Fashion Luxury Spring Water – Letitia Firu

Miss Fashion Vodka – Mona Socol

Premiul de Miss Popularitate a fost acordat din partea publicului prezent la scena Fashion Summer Festival concurentei Monica Barbulescu.

Fashiontv, partener al evenimentului Fashion Summer Festival Mamaia, a aniversat anul acesta 18 ani de existenta. La ora actuala, Fashiontv este canalul de fashion numarul 1 in lume, prezent in 193 de tari pe 5 continente, difuzat in cca 450 de milioane de gospodarii si peste 7 milioane de locatii publice. Fashiontv prezinta si promoveaza la nivel international colectiile celor mai cunoscuti designeri, cele mai importante evenimente si cele mai fashion locatii de pe mapamond.