MISS BLACK SEA 2014

Litoralul romanesc a avut parte de o extraordinara promovare, show-ul fiind transmis live pe postul Fashiontv

Mamaia a devenit locul de desfasurare a celui mai fashion eveniment estival: Fashiontv Black Sea Model Awards pe scena Fashion Summer Festival 2014. Concursul international de modele si statiunea Mamaia au beneficiat de o mediatizare extraordinara, spectacolul fiind difuzat in direct pe postul Fashiontv, cu o audienta de 850 de milioane de telespectatori in 193 de tari de pe cinci continente.

Invitata speciala a evenimentului si gazda pentru miile de spectatori care s-au aflat in Piata Cazino din Mamaia, dar si pentru milioanele de telespectatori din intreaga lume care au urmarit spectacolul in direct pe postul Fashiontv, a fost Ania J, MC-ul oficial al Fashiontv, care s-a alaturat pe scena din Mamaia prezentatorului Fashiontv Romania Claudiu Constantin. Intregul spectacol s-a desfasurat in limba engleza.

Spectacolul a inclus o prezentare de moda semnata de designerul Catalin Botezatu, dar si un moment special cu primarul Constantei, Radu Mazare, cel care a facut din Mamaia o statiune de atractie internationala. Radu Mazare i-a transmis pe scena multumiri presedintelui Fashiontv, Michel Adam, pentru sustinerea oferita in promovarea turismului romanesc.
21 de tinere superbe au concurat anul acesta pe scena pentru primele locuri in unul dintre cele mai importante concursuri internationale care le ofera sansa unei cariere de top-model pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii.

Primele etape ale concursului s-au desfasurat online, pe site-ul www.fashiontv.com, unde concurentele au putut fi votate de admiratori din toata lumea. Pe scena Fashiontv din Mamaia au urmat alte doua etape: participantele au defilat in costume de baie create de Vero Milano si in tinute de seara couture, semnate de designerul international Walid Atallah.

Evenimentul s-a incheiat prin cel mai mare fashion party al anului, la care au fost invitati cei 20.000 de spectatori care au urmarit spectacolul in Piata Cazino din Mamaia.

Spectacolul continua sambata, 16 august, cu o seara dedicata modei internationale si unei noi editii a Carnavalului Mamaia.

Castigatoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 sunt:

Fashiontv Black Sea Model 2014 – Xenia Gavrilov
Ftv Tourism Model– Diana Serban
Fashiontv Star – Catalina Pinzaru
F Catwalk Model – Andrada Bara
F Photomodel – Anastasia Dumbraveanu
Fashion Luxury Spring Water Model – Bianca Balla
Fashion Champagne – Amalia Santa
F 88 Energy Drink Model – Teodora Lazar
F 18 Acai Drink Model – Cristina Gruia
F Vodka Model – Doina Paraschiv
FTV Actress – Marina Raneta
FTV Popularity Model – Andreea Bica