MISS BLACK SEA 2016

Pentru un weekend, Vox Maris Grand Resort a devenit hotspot-ul frumuseții și excelenței pe litoralul românesc, fiind gazda celui mai important concurs de frumusețe al verii, a celor mai în vogă designeri români, a celor mai frumoase modele și al celor mai inedite fashion show-uri.

Sâmbătă, 20 august, scena spectaculosului complex Vox Maris Grand Resort Costinești a găzduit concursul internațional de frumusețe Miss Back Sea 2016, primul eveniment din seria Fashiontv Summer Festival Mamaia 2016.

Octavia Istrate a fost aleasă Miss Black Sea 2016 dintr-o serie de 20 de concurente care s-au întrecut pentru acest titlu la Costinești în cadrul concursului de frumusețe organizat de Fashiontv.

Tânăra de 17 ani care este chiar din Constinești, a impresionat juriul din care a făcut parte şi Franco Battaglia, unul dintre cei mai renumiţi manageri din modelling. Aceasta va reprezenta România la Miss Fashiontv International, concurs care va avea loc în China, unde se va întrece cu fete din întreaga lume pentru marele titlu de Miss Fashiontv. Octavia va avea ocazia să participe și la evenimentele pe care Fashiontv le va organiza în Singapore, Bali, si Bangkok.

‘Sunt mândră de mine, e ceva foarte frumos. Nu mă așteptam să câștig pentru că aici sunt foarte multe fete frumoase’, a declarat Octavia Istrate, Miss Black Sea Fashion TV.

Toate concurente înscrise în lupta pentru titlul cel mare au impresionat publicul prin proba costumelor de baie, proba rochiilor de seara asigurate de către Cătălin Botezatu, dar și printr-o coregrafie specifică concursului, oferind publicului celebrul salut marinăresc. Frumoasele selectate în competiție vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar și de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din întreaga lume.

Iată și lista completă a câștigătoarelor serii:

Miss FTV Telegenic – Crina Radu (Nr. 15)

Miss FTV Fotogenic – Isabela Danef (Nr. 10)

Miss FTV Catwalk – Iuliana Aldea (Nr. 9)

Miss Popularitate – Miruna Duță (Nr. 17)

Miss FTV Turism – Andreea Bica (Nr. 4)

Miss FTV Black Sea – Octavia Istrate (Nr. 6)

Cei prezenți la eveniment au avut parte de prezentări de modă semnate Cătălin Botezatu, celebrul designer român cu prezenţă internaţională pe podiumurile de modă, dar și de tânăra generație de talente premiate la Gala Universitatii de Arte si Design 2016, designerii Ioana Iuga și Diana Dumitrescu.

Fashion TV a împlinit anul acesta 20 de ani de existență, timp în care a promovat moda, designerii și frumusețile locale în 196 de țări. Evenimentele au putut fi urmărite live prin intermediul Fashiontv Romania pe site-urile oficiale www.fashiontv.comwww.fashiontv.com.ro și pe paginile Fashiontv de Social Media.

FASHION SUMMER FESTIVAL 2016 ESTE UN PROIECT ORGANIZAT DE FASHIONTV ÎN PARTENERIAT CU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU TURISM.