MISS LITORAL 2014

IULIANA DUMBRAVA DIN SUCEAVA ESTE MISS LITORAL 2014

Fashion Summer Festival Mamaia a propus turistilor un nou show incendiar cu carnaval, modele superbe, dar si prezentari ale celor mai cunoscuti designeri romani.

A doua seara a Romanian Fashion Weekend a adus in Piata Cazino din Mamaia noi momente spectaculoase marca Fashiontv. O noua seara de sambata, o noua defilare a carelor alegorice de la Carnavalul Mamaia. Turistii au fost din nou atrasi in numar mare de spectacolul unic de pe scena, cu dansatori profesionisti, efecte speciale si costume impresionante.

Au participat cu care alegorice la aceasta editie a Carnavalului cluburile Princess, Crema, Luv, Bellagio, Fratelli, Ego si Le Gaga.Invitatia la distractie pe care Fashiontv a adresat-o miilor de turisti din Mamaia sambata seara a avut in program si finala celui mai important concurs de frumusete ale verii: Miss Litoral 2014. 36 de concurente, selectate de Caravana Fashiontv atat in Romania cat si in Republica Moldova, iar o parte dintre ele alese in urma selectiei online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro, au concurat pentru marele titlu. A fost ultima proba de concurs, dupa ce cu o seara inainte, participantele au avut ocazia sa impresioneze la proba costumelor de baie si a rochiilor de seara.

Din juriul concursului au facut parte si designerul Catalin Botezatu si castigatoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea. In urma voturilor membrilor juriului, dar si a departajarii concurentelor selectate online prin voturile primite in aplicatia de Facebook Fpeople.ro, 20 dintre participante au castigat titluri si premii importante.

Miss Litoral 2014 a fost desemnata Iuliana Dumbrava, din Suceava, 1,75 cm inaltime. Premiul i-a fost inmanat pe scena de primarul Constantei, Radu Mazare.

Iata toate castigatoarele serii:

Miss Litoral 2014 – Iuliana Dumbrava din Suceava (numarul 4 in concurs)

Miss Turism – Andreea Mirica din Bucuresti (numarul 10 in concurs)

Miss Fashiontv Star – Catalina Panzaru din Chisinau (numarul 13 in concurs)

Miss Mamaia – Aliona Barbei din Chisinau (nr.17)

Miss Constanta – Denisa Andronie din Ramnicu Valcea (nr.21)

Miss Fashiontv Catwalk Model – Inga Ojog din Chisinau (nr.1)

Miss Fotomodel – Brandusa Alergus din Piatra Neamt (nr.9)

Miss Fashion Water – Bianca Balla din Bucuresti (nr.7)

Miss Navodari – Doina Paraschiv din Chisinau (nr.18)

Miss Eforie Sud – Claudia Nedelcu din Braila (nr.12)

Miss Eforie Nord – Andreea Pop din Drobeta Turnu Severin (nr.28)

Miss Costinesti – Loredana Barzu din Suceava (nr.29)

Miss Mangalia – Roxana Ciobotariu din Mangalia (nr. 27)

Miss Olimp – Iuliana Doroftei din Mangalia (nr. 23)

Miss Neptun – Sanziana Hristache din Bucuresti (nr.30)

Miss Jupiter – Alina Georgescu din Bucuresti (nr.5)

Miss Cap Aurora – Daiana Dragan din Targu Jiu (nr.15)

Miss Venus – Lavinia Vinersar din Alba Iulia (nr.24)

Miss Saturn – Iulia Preda din Constanta (nr.36)

Miss Vama Veche – Liliana Sava din Braila (nr.6)

Toate castigatoarele premiilor de podium Miss Litoral 2014 vor beneficia de sedinte foto gratuite si book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar si de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din intreaga lume. Totodata, ele vor participa la campania de promovare a noii linii de ochelari lansate de Fashiontv, dar si la evenimente din Dubai, Londra, Indonezia, Hong Kong.

Si pentru ca a fost Romanian Fashion Weekend, un weekend intreg de prezentari de moda dedicate celor mai importanti designeri si branduri din Romania, pe scena Fashiontv din Mamaia au venit cu cele mai noi colectii designerii Clara Rotescu (colectia Resort pentru primavara-vara 2015) si Andreea Dogaru (colectia Hera, dedicata actritei din serialul Baywatch, Erika Eleniak), dar si brandul Atmosphere Fashion.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashiontv Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

Parteneri ai evenimentului: Mercedes prin Tiriac Auto si Murfatlar Crama Atelier

Vestimentatia prezentatorului: Ego Men’s Fashion Concept

Vestimentatie Miss Litoral 2014: Atmosphere Fashion si Jolidon