Câștigătoarele Miss Fashiontv Europe au călătorit la Monte Carlo!

După succesul evenimentului Miss Fashiontv Europe, concurs de frumusețe ce a avut loc la București la sfârșitul lunii trecute, câstigătoarea Miss Europe Andreea Mateescu, precum și concurenta din Lituania Juvenalia Tataru, care a câștigat premiul de Miss Popularitate, au fost invitate la evenimentul de lansare al FTV Coin Deluxe ce a avut loc în spectaculosul oraș de pe Riviera Franceză, Monte Carlo.

Alături de modelele Fashiontv și câștigătoarele Miss Europe, la eveniment au mai luat parte Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, Alona Fischbein – director de marketing Fashiontv, precum și Flavio Briatore – organizator al Monte Carlo Grand Prix și directorul celebrului Billionaire Club.

Lansarea celui mai recent concept marca Fashiontv, FTV Coin Deluxe, a avut loc în cadrul unui târg de specialitate la care au participat experți în domeniul crypto-monedelor. Evenimentele au fost urmate de o petrecere FTV Coin Deluxe Party, ce a avut loc în Billionaire Club Monte Carlo.

Modelele Fashiontv au îmbinat munca cu vacanța, bucurându-se de vremea bună și de locurile spectaculoase de vizitat din cel mai popular oraș al Rivierei Franceze.

By |2019-06-28T11:33:44+02:00martie 4th, 2019|noutati|0 Comments