Fashiontv Summer Festival 2020 continuă sâmbătă 8 august, cu o ședință foto, urmată de un beach party marca Fashiontv, într-una dintre cele mai noi și exclusiviste locații de pe malul Mării Negre – Coba Beach & Lounge Mamaia.

Pe lângă ședința foto la care vor participa peste 20 de modele din România și Republica Moldova, se vor afla și câștigătoarele celor mai râvnite titluri ale concursurilor de frumusețe ale acestui an: Miss Fashiontv Europe, Miss Fashiontv Romania, Miss Black Sea și Miss Litoral. Machiajul modelelor va fi asigurat de Scoala de Machiaj Art Et Beaute Constanța, iar modelele participante vor purta pentru această ședință foto ținute semnate de designeri români precum  Cătălin Botezatu, sau Clara Rotescu.

Seara va continua cu o Fashiontv Party, un concept original marca Fashiontv, cu cele mai frumoase modele Fashiontv Romania, cea mai tare muzică, cele mai tari vibe-uri, oferte speciale și multe surprize! Petrecerea va avea loc in lounge-ul Coba Beach & Lounge din Strada D25 Onix Blue Mamaia Nord, Mamaia, Constanta.

Be there! We 💓 Fashiontv!
____________________________

Sâmbătă, 8 August, Coba Bach & Lounge
Strada D25 Onix Blue Mamaia Nord, Constanta
RSVP: 0734 560 520
____________________________

Fashiontv Summer Festival are loc în perioada 20 iulie – 20 august și include ședințe foto și video pentru produsele Fashiontv precum fashiontv Cosmetics, Fashiontv Eyewear, Fashiontv Water, Fashiontv Vodka, în locații exclusiviste de pe litoralul Mării Negre, prezentări de modă și concursuri de frumusețe.

Toate evenimentele se vor bucura de promovare internațională în 196 de țări prin intermediul televiziunii Fashiontv International și prin canalele de promovare de Social Media.