Casting final pentru Mouawad – brandul exclusivist de bijuterii al Victoria’s Secret!

Poți deveni modelul celei mai recente campanii a brandului exclusivist de bijuterii Mouawad, cunoscut pentru show-urile Victoria’s Secret, și prezentat de cele mai mari staruri ale lumii.

În baza castingului realizat de Fashiontv, modelele selectate vor participa la o prima ședință foto în Dubai. Fiecare model va primi pentru acestă ședință 500$/persoană.
În urma primei ședințe foto, dintre modelele participante va fi ales un model care vor face o campanie extinsă, timp de 6 luni, brandului Mouawad, campanie pentru care va primi 10.000 $.
Castingul final va avea loc joi, începând cu ora 18.00, la sediul Fashiontv din Strada Academiei 39 – 41, parter, București (zona Universitate). Sunt așteptate modelele selectate în urma castingului derulat în săptămâna precedentă, dar și tinerele care nu au reușit să se prezinte la acesta.
Mai multe informații pot fi solicitate la telefon 0728 964 477, prin email la models@fashiontv.com.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Fashiontv Romania.
Mouawad este o companie de lux din Elveția, cu sediul în Los Angeles și Emiratele Arabe, care produce accesorii de modă și bijuterii.
Mouawad se află de 5 ori în Cartea Recordurilor, cel mai spectaculos record fiind câștigat de The Fantasy Bra, cea mai scumpă piesă de lenjerie din lume, în valoare de 11 milioane de dolari, și purtat de Adriana Lima în cadrul show-ului Victoria’s Secret din 2012, cât și exclusivista geantă din diamante 1001 Nights, în valoare de 3,8 milioane de dolari – cea mai scumpa geantă din lume.
Printre personalitățile care au purtat bijuterii realizate de Mouawad se numără modelele Naomi Campbell, Paris Hilton, Gisele Bundchen, Keidy Klum, Adriana Lima, actrițele Liz Taylor, Nicole Kidman, Kate Winslet, Amy Adams, Jane Fonda, sau cântărețele Celine Dion, Christina Aguilera sau Mary J. Blige.
[foogallery id=”16210″]