Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Pe toata durata verii, pe parcursul a 2 luni, fashiontv Romania si primaria municipiului Constanta va prezinta Fashion Summer Festival:

peste 100 de modele, cele mai fierbinti dansatoare, artisti internationali, spectacole si prezentari de moda, designeri din intreaga lume, concurente la concursuri de Miss si competetii de modelling.

Adica divertisment de top pentru toate gusturile. Distractia in Statiunea Mamaia nu se opreste niciodata pentru ca aici veti gasi cele mai electrizante cluburi si cele mai efervescente petreceri pe plaja. Evenimentele au fost transmise live prin intermediul postului TV Fashiontv in peste 200 de tari din intreaga lume.

Evenimente din cadrul Fashion Summer Festival
Carnaval Mamaia - editie speciala 2 august
imagine4 Miss Litoral 2014
fashion-shows imagine4
Statiunea Mamaia promovata in intreaga lume

Statiunea Mamaia a facut valuri la Festivalul de Film de la Cannes din 2014, atunci cand frumoasele modele fashiontv, imbracate in costume de baie sexy cu esarfe si steaguri au defilat pe strazile aglomerate ale Cannes-ului si au facut fotografii cu publicul international prezent la eveniment.  Frumusetea care atrage oamenii in statiunea de pe litoral a fost reprezentata eminamente de fermecatoarele tinere modele care au oferit tuturor turistilor, adunati din toate colturile lumii, invitatia de a-si petrece concediul in statiunea de la Marea Neagra: Mamaia.

Accesati programul intreg al Fashion Summer Festival 2014 aici!