Fashiontv desemnează weekendul acesta câștigătoarea Miss Costinești 2018!

În weekendul 3-4 august Fashiontv Romania organizează concursul de frumusețe Miss Costinești, eveniment ce va avea loc în cea mai exclusivistă locație de pe litoralul Mării Negre – resortul de 5 stele Vox Maris Grand Resort Costinești. Concursul se adresează tinerelor care se află pe litoralul Mării Negre și le oferă premii fashion și șansa de a-și construi o carieră de top model.
Fashiontv Romania duce astfel mai departe seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival 2018 cu un eveniment de excepție, celebrând moda, frumusețea și distracția, toate într-un concept unic marca Fashiontv.
  • Romanian Fashion Weekend va aduce pe scena din Vox Maris Grand Resort prezentări de modă ale designerilor români
  • Miss Costinești va aduce împreună 30 dintre cele mai frumoase modele de pe litoral, în competiția pentru titlul de Miss Costinești 2018.

Astfel, cel mai exclusivist resort de la malul mării – Vox Maris Grand Resort va găzdui fashion show-uri de modă ale celor mai îndrăgiți designeri români precum Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, dar și cel mai așteptat concurs de frumusețe al litoralului – Miss Costinețti2018. Weekendul se va încheia incendiar cu o petrecere marca Fashiontv Party. La evenimente vor participa peste 100 din cele mai frumoase modele din țară, iar participantele concursului de miss vor fi selectate dintre cele mai frumoase tinere ce se află pe litoralul românesc.

By |2019-06-28T11:32:46+02:00martie 5th, 2019|noutati|0 Comments