FTV Coin Deluxe @ Miss Fashiontv Black Sea 2018

Miss Fashiontv Black Sea 2018 by FTV Coin Deluxe, 23 – 24 august, Mamaia : 26 de modele de top din țările de la malul Mării Negre au luat parte la concursul de frumusețe al verii – Miss Fashiontv Black Sea 2018

Seara de 24 august a adus pe scena I Love Fashiontv Cafe & Events Mamaia un moment special dedicat lansării celui mai nou concept marca Fashiontv, FTV Coin Deluxe, moneda virtuală a industriei fashion.

În zilele de 23 și 24 august a avut loc o nouă ediție a competiției internaționale Miss Fashiontv Black Sea aflată anul acesta la cea de-a opta ediție, precum și prezentări de modă ale unor importanți designeri români și internaționali în cadrul International Fashion Weekend. Evenimentele fac parte din ediția acestui an a Fashiontv Summer Festival, eveniment de promovare a modei și  turismului românesc în peste 196 de țări, ce a avut loc într-o locație exclusivistă, Fashiontv Cafe & Events, pe faleza Mamaia.

Miss Fashiontv Black Sea este un concurs internațional de frumusețe anual ce descoperă și promovează tinere aspirante la o carieră internațională de top model, ce face parte din Fashiontv Summer Festival, eveniment de promovare a modei și  turismului românesc în peste 196 de țări. Ediția acestui an a avut loc pe 23 și 24 august într-o locație exclusivistă, Fashiontv Cafe & Events,  pe faleza Mamaia.

La eveniment au participat designeri din țările de la malul Mării Negre – Rusia, Ucraina, Georgia, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, cât și îndrăgitul designer român Cătălin Botezatu, ce și-a prezentat cea mai recentă colecție în cadrul unui  fashion show inedit.

By |2019-06-28T11:31:08+02:00martie 7th, 2019|noutati|0 Comments