Modelele Fashiontv Romania și Fashiontv Moldova au petrecut Anul Nou în Dubai

Modelele Fashiontv Romania și Fashiontv Moldova au participat la evenimentele internaționale organizate de Fashiontv în această iarnă și au avut ocazia să călătorească, cu ocazia sărbătoririi Noului An, într-una una dintre cele mai exclusiviste destinații turistice din lume – Dubai.

Pe lângă evenimentele organizate de Fashiontv în luxuriantul oraș al Emiratelor Arabe Unite Dubai, evenimente precum F Party-uri, lansarea conceptului Fashion Panda și photoshootinguri pentru campanii Fashiontv, frumoasele modele din România și Moldova au avut parte și de o vacanță de neuitat în exoticul Dubai. Vacanța în Dubai le-a oferit modelelor oportunitatea de a se bucura de soare, căldură și petreceri pe plajă sau la piscina.

Este vorba despre modelele Andreea Mateescu, Irina Dutcă, Oana Cojocaru, Victoria Cordoneanu, Irina Ungureanu și Cristina Purice.

Acestea au petrecut noaptea dintre ani în stilul Fashiontv în cadrul unui Fashiontv Party găzduit de o locatie selectă din Dubai.

Au avut de asemenea oportunitatea să viziteze și să facă shopping în Mall Dubai, și au fost fost încântate de Dancing Fountains din Dubai Mall. Poate cea mai captivanta parte a vacantei a fost vizitarea parcului de distractie Ferrari World Abu Dhabi. Aici  frumoasele fete nu au ratat cele mai importante atractii, precum Flying Aces – rollercoaster-ul care are cea mai inalta bucla din lume, simulatorul multi-senzorial Viaggio in Italia ce recreaza experienta unui zbor spectacular deasupra peisajelor Italiei, sau Formula Rossa – cel mai rapid rollercoaster cu viteza mai mare decat a unei masini de Formula 1.

Călătorii, distracție, colaborări cu nume mari din domeniu și experiența profesională atât de utilă pe viitor! Ce îți poti dori mai mult?
Alătură-te brandului nostru profesionist, de renume internațional și țmplinește-ti visele!

Fashiontv nu percepe taxe de înscriere sau taxe pentru ședintele foto, iar deplasările sunt gratuite, toate facilitățile fiind asigurate.

By |2019-06-28T11:34:07+02:00martie 4th, 2019|noutati|0 Comments