Desemnat cel mai bun designer român în cadrul Galei FTV Fashion Awards, Cătălin Botezatu a deschis seria prezentărilor de modă din cadrul Fashion Week by Fashiontv cu o colecție de excepție haute couture, intitulată “ANIMAL INSTINCT”.

Fashion Week by Fashiontv a transformat Bucureștiul în Capitala Internațională a modei reunind peste 50 de modele din toată Europa, precum și specialiști și profesioniști din domeniul modei de talie modială.

Grandios și strălucitor, evenimentul Fashion Week by Fashiontv s-a desfășurat pe data de 24 iulie la It Cucina by Bonton Palace și a fost un magnet pentru elita Bucureștiului, plasând Bucureștiul pe harta internațională a modei și frumuseții.

Fashion Week by Fashiontv a însemnat prezentări de modă ale celor mai cunoscuți designeri și branduri românești și internaționale, momente emoționante de la premierea excelenței în modă în cadrul Galei FTV Fashion Awards, precum și decernarea celui mai râvnit titlu de frumusețe din Europa – Miss Fashiontv Europe 2019.