Casting pentru Miss Fashiontv Litoral 2019 – înscrie-te prin formularul de mai jos și poți câștiga premii în valoare de $30.000!

Fashiontv duce mai departe seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival cu concursul de frumusețe Miss Litoral 2019, un eveniment de excepție, celebrând moda, frumusețea și distracția de pe litoralul românesc, toate într-un concept unic marca Fashiontv.

Înscrie-te în concursul Miss Litoral 2019 completând formularul de mai jos și poți câștiga:

💎 sejururi all inclusive pe litoralul românesc
💎 contracte de promovare pentru Fashiontv Cosmetics si Fashiontv Accesories
💎 călătorii alături de echipa Fashiontv la Viena, Milano, Dubai și Cannes pentru evenimentele Fashiontv
💎 participarea directă în finala Miss Fashiontv Black Sea ce va avea loc la Mamaia la sfârșitul lunii august
💎 participarea directă în finala Miss Fashiontv Worldwide ce va avea loc în Abu Dhabi în această toamnă

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Înscrie-te la casting și fă-te remarcată!

_________________________________________________________________________

#CASTING #FASHIONTV #FASHIONTVMODELS

Miss Litoral va avea loc în perioada 21-22 august pe litoralul românesc. Alături de concursul de frumusețe va avea loc și Romanian Fashion Week, eveniment dedicat modei românești, cu participarea a celor mai importanți designeri și branduri din țară. Evenimentul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii FashionTV, cea mai importantă televiziune de fashion și lifestyle din lume.

Miss Fashiontv Litoral

Concursul Miss Litoral datează din anii 1970, fiind cunoscut de peste patru decenii ca cel mai important eveniment de frumusețe de pe litoralul românesc.

Miss Litoral este parte a proiectului Fashiontv Summer Festival, proiect care s-a derulat în fiecare sezon estival în Mamaia începand din 2002. Evenimentele din cadrul proiectului adună anual zeci de mii de turiști, iar succesul răsunător al Fashiontv Summer Festival a facut înconjurul lumii prin intermediul campaniilor de promovare a frumuseții și a turismului derulate de Fashiontv.

Concursul de frumusețe Miss Litoral oferă tinerelor concurente posibilitatea de a fi promovate în lumea modelingului, televiziunii și a showbizului intern și internațional, dar și de a călători în cele mai exclusiviste locații de pe mapamond precum Milano, Paris, Dubai, Singapore sau Hong-Kong.