40 dintre cele mai frumoase modele de pe litoralul Mării Negre s-au aflat sâmbătă, 24 august, pe scena Fashionv Summer Festival de la Vox Maris Grand Resort Costinești, unde s-au întrecut în frumusețe pentru câștigarea titlului de Miss Litoral 2019.

Concursul Miss Litoral, cel mai longeviv și îndrăgit concurs de frumusețe, datează din anii 1970, fiind cunoscut de peste patru decenii ca cel mai important eveniment de frumusețe de pe litoralul românesc. Și anul acesta, ca și în ceilalți ani, Miss Litoral a adunat cele mai frumoase tinere românce care s-au aflat la malul Mării Negre, într-un spectacol pe sprânceană. Dintre cele 40 de concurente, cea care a convins atât juriul, cât și publicul cu frumusețea ei unică, a fost olteanca Alexandra Mitruț din Băilești.

Alexandrei i-a purtat noroc numărul 1 din concurs, mai ales că aceasta s-a și aflat la primul concurs de frumusețe la care a participat. Nu numai frumuseţea a contat, ci şi atitudinea. Plină de speranță, Alexandra a păşit încrezătoare pe podium, reușind astfel să-i cucerească prin atitudine pe cei care au dat verdictul final – membrii juriului format din specialiști și personalități din domeniul modei. Alexandra a preluat coroana de Miss Litoral de la câştigătoarea din 2017 a aceluiași titlu, frumoasa Iulia Roșca.

Ce-şi doreşte Alexandra? “Să ajung cât mai sus în modeling şi vreau să devin şi medic kinetoterapeut”.

Miss Litoral este parte a proiectului Fashiontv Summer Festival, proiect care s-a derulat în fiecare sezon estival începand din 2002. Evenimentele din cadrul proiectului adună anual zeci de mii de turiști, iar succesul răsunător al Fashiontv Summer Festival a facut înconjurul lumii prin intermediul campaniilor de promovare a frumuseții și a turismului derulate de Fashiontv.

Concursul de frumusețe Miss Litoral oferă tinerelor concurente posibilitatea de a fi promovate în lumea modelingului, televiziunii și a showbizului intern și internațional, dar și de a călători în cele mai exclusiviste locații de pe mapamond precum Milano, Paris, Dubai, Singapore sau Hong-Kong.