Fashiontv se va afla la Paris pe 26 februarie, unde modelele Fashiontv vor lua parte la prezentări de modă din cadrul Paris Fashion Week, unul dintre cele mai de seamă evenimente de pe harta internațională a modei.

Acestea vor prezenta colecții ale designerilor români selecționați de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii prezidată de Clara Rotescu, în cadrul unei seri de modă românească la care vor participa personalități din lumea modei internaționale și românești, diplomați români și străini, și reprezentanți ai mass-media din toată lumea. Evenimentul se va bucura de expunere internațională în peste 195 de țări prin intermediul Fashiontv.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă! Înscrie-te la casting prin formularul de mai jos și poți fi selectată pentru a participa la Paris Fashion Week 2020!

Evenimentul are loc în una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris – Palat Behague, în care se află Ambasada României. Sălile impunătorului Palat Behague vor fi astfel gazdele fashion show-urilor semnate de îndrăgiți designeri români precum Cătălin Botezatu sau Clara Rotescu, iar protagonista acestor evenimente inedite poți fi chiar tu!

Modele Fashiontv Romania se află an de an la evenimentele de la Paris. La ediția din toamna anului trecut a Paris Fashion Week, Andreea Bianca Mateescu, Iulia Rosca, Gabriela Slivca, Oana Băloi, Diana Croitor, Andreea Stan, Diana Prisacari, Cristina Cizer, Teodora Danciu, Carolina Gîlcă și Cristina Chișcă au fost prezente la #ParisFashionWeek, unde au defilat pentru designerii Cristallini, Alda Ciceu, OMRA, Kiki Lou și Clara Rotescu, designeri și branduri selecționate să participe la eveniment de către Federația de Design Vestimentar și Accesorii.

Elegante și strălucitoare, modelele câștigătoare ale celor mai importante titluri de frumusețe ale anului 2019, au prezentat colecțiile selectate, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă, ce a avut loc  la Ambasada României în Franța.

Paris Fashion Week, Săptămâna Modei, constă într-o serie de prezentări de designeri desfășurate pe durata a șapte zile, de două ori pe an. În cadrul acestui eveniment, noile colecții sunt prezentate prin spectacole de catwalk în cele mai frumoase sau deosebite locuri din Paris. Balenciaga, Vivienne Westwood, Courrèges, Lanvin, Iris Van Herpen, Christian Dior, Comme des Garçons, Stella McCartney sau Chanel, sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din industria modei care vor participa anul acesta la Paris Fashion Week, făcând astfel din acest eveniment de top unul dintre cele mai așteptate momente din lumea modei.