Sabrina Bujoreanu este câștigătoarea titlului de frumusețe Miss Fashiontv Europe 2019, competiție disputată în București la sfârșitul lunii iulie.

Frumoasa româncă născută la Pașcani a concurat cu alte 32 de concurente alese din fiecare țară europeană și a câștigat premiul I – o bijuterie cu diamante de 20.000 de euro oferită de Mouawad, brandul luxury de bijuterii din diamante preferat de celebrități precum Nicole Kidman, Elizabeth Taylor, Gigi Hadid sau Celine Dion. Compania Mouawad a fost onorată de către Guinness World Records de cinci ori, cea mai recent record mondial al companiei fiind câștigat pentru Mouawad Flower of Eternity Jewellery Coffer – cea mai valoroasă cutie de bijuterii din lume.
Pe lângă impresionanta bijuterie ”Flower of Eternity” alcătuită din aur roz de 18K sute de diamante, oferită de Mouawad, Sabrina a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad, care va avea loc în Sardinia și Insula Capri la sfârșitul acestei veri. Titlul de frumuseţe câştigat de Sabrina îi va asigura de asemenea participarea în finala concursului Miss Fashiontv Worldwide din Emiratele Arabe Unite.
Concursul Miss Fashiontv Europe 2019 s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, reprezentantul Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.
Sabrina poate fi găsită pe Instagram pe pagina ei https://www.instagram.com/_sabrynette_/ unde postează cu regularitate poze și noutăți din cariera ei de model.

Cele 5 recorduri Guinness World Records deținute de Mouawad

Celebrități purtând bijuterii Mouawad