Cea mai frumoasă femeie din Europa, Andreea Bianca Mateescu, deținătoarea titlului de frumusețe Miss Fashiontv Europe și câștigătoarea unei impresionante bijuterii din diamante semnată Mouawad, a fost prezentă la Paris unde a participat la prezentări de modă din cadrul ediției acestui an a Paris Fashion Week.

O săptămână dedicată superlativelor din moda internațională, care a debutat, ca în fiecare an, cu prezentarea casei de modă Dior. În zilele de 24 – 26 septembrie însă, reflectoarele de la Palatul Behague și Ritz Hotel, s-au îndreptat spre showurile susținute de modelele și designerii români în cadrul Romanian Designers Show. În prim plan s-a aflat frumoasa Andreea Bianca Mateescu, cea care deține titlul de Miss Europe și este ambasador internațional Mouawad – brandul preferat al celor mai importante vedete de la Hollywood.
Pe parcursul celor trei zile dedicate superlativelor din modă, frumoasa Miss Europe a avut astfel oportunitatea să promoveze brandul exclusivist de bijuterii unui public select din cadrul Paris Fashion Week 2019 format din personalități din lumea modei internaționale și românești, diplomați români și străini, și reprezentanți ai mass-media din toată lumea.
Evenimentele au fost găzduite de două dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris: Palatul Behague, în care se află Ambasada României, și Ritz Hotel, clădire emblematică pentru peisajul parizian.

Paris Fashion Week, Săptămâna Modei, constă într-o serie de prezentări de designeri desfășurate pe durata a șapte zile, de două ori pe an. În cadrul acestui eveniment, noile colecții sunt prezentate prin spectacole de catwalk în cele mai frumoase sau deosebite locuri din Paris. Balenciaga, Vivienne Westwood, Courrèges, Lanvin, Iris Van Herpen, Christian Dior, Comme des Garçons, Stella McCartney sau Chanel, sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din industria modei care au participat anul acesta la Paris Fashion Week, făcând astfel din acest eveniment de top unul dintre cele mai urmărite momente din lumea modei.

Povestea concursului Miss Europe
Frumoasa Andreea Mateescu a concurat cu alte 30 de concurente alese din fiecare țară europeană și a câștigat premiul I – o bijuterie cu diamante de 20.000 de euro oferită de Mouawad, brandul luxury de bijuterii din diamante preferat de celebrități precum Nicole Kidman, Elizabeth Taylor, Gigi Hadid sau Celine Dion. Compania Mouawad a fost onorată de către Guinness World Records de cinci ori, cea mai recent record mondial al companiei fiind câștigat pentru Mouawad Flower of Eternity Jewellery Coffer – cea mai valoroasă cutie de bijuterii din lume.
Pe lângă impresionanta bijuterie de diamante, oferită de Mouawad, Andreea a devenit si imaginea internațională a brandului Mouawad. Concursul Miss Fashiontv Europe s-a desfășurat sub sloganul „Beauty improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, reprezentantul Camerei Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian de filme Julius Nasso și mulți alți specialiști de talie internațională.

Cele 5 recorduri Guinness World Records deținute de Mouawad