Luni, 5 martie, Fashiontv lansează cea mai nouă locație din Viena, Crypto Cafe @ Opera Viena, hotspot-ul celor mai fashion party-uri din Austria.

La inaugurarea Crypto Cafe vor participa și modelele Fashiontv Romania recrutate prin Caravana Fashiontv, dar și câștigătoarele celor mai recente trofee de frumusețe câștigate în urma concursurilor de miss  Fashiontv:

 Ioana Chiru
 Oana Cojocaru
 Coralia Daciu
 Emiliana Ticec
 Ecaterina Verejanu
 Iulia Roșca – Miss Litoral și Miss Costinești
 Andreea Mateescu – Miss Romania
 Mona Socol – Miss Universitas și Miss Fashiontv Vodka

Petrecerea va avea soundtrackul semnat de DJ Ray Paeron și MC Frankie Dark-O și este suținută de  The House of Nakamoto & LG Life’s Good.

Cea mai importantă campanie de recrutare a tinerelor talente din modeling și showbiz desfășurata pe teritoriul României, Caravana Fashiontv selectează în fiecare an sute de tinere care își doresc o carieră de succes în domeniul modei.

Dacă vrei să te alături Caravanei Fashiontv, să ai parte de călătorii în cele mai importante capitale ale modei precum Milano, Paris, Hong Kong sau Dubai, dacă vrei să câștigi ținute și accesorii fashion sau weekenduri all inclusive la mare, înscrie-te la Miss Universitas, concurs ce va avea loc vineri 16 martie în Club Princess din București.

Informații și formularul de înscriere – click aici.