Fashion Summer Festival 2014

Pe toata durata verii, pe parcursul a 2 luni, Fashiontv Romania si Primaria Municipiului Constanta au organizat Fashion Summer Festival:

-peste 100 de modele, cele mai fierbinti dansatoare, artisti internationali, spectacole si prezentari de moda, designeri din intreaga lume, concursuri de Miss si competetii de modeling.

Adica divertisment de top pentru toate gusturile. Distractia in Statiunea Mamaia nu s-a oprit niciodata pentru ca aici s-au putut gasi cele mai electrizante cluburi si cele mai efervescente petreceri pe plaja. Evenimentele au fost transmise live prin intermediul postului TV Fashiontv in peste 200 de tari din intreaga lume.

Evenimente din cadrul Fashion Summer Festival 2014

CLICK PE IMAGINI pentru a vedea detaliile celor mai fashion momente !

Statiunea Mamaia promovata in intreaga lume !

Statiunea Mamaia a facut valuri la Festivalul de Film de la Cannes din 2014, atunci cand frumoasele modele Fashiontv, imbracate in costume de baie sexy cu esarfe si steaguri au defilat pe strazile aglomerate ale Cannes-ului si au facut fotografii cu publicul international prezent la eveniment. Frumusetea care atrage oamenii in statiunea de pe litoral a fost reprezentata eminamente de fermecatoarele tinere modele care au oferit tuturor turistilor, adunati din toate colturile lumii, invitatia de a-si petrece concediul in statiunea de la Marea Neagra: Mamaia.