Cu ocazia Liban Fashion Week ce a avut loc zilele acestea în Beirut, modelele Fashiontv România Iulia Roșca și Diana Croitor au călătorit în eclecticul oraș Beirut, pentru a fi protagonistele unei ședințe foto de înaltă clasă. Este vorba de o ședință foto pentru cea mai recentă colecție a lui Rani Zakhem, unul dintre cei mai promițători designeri ai Libanului, care urmează calea lui Elie Saab Și Zuhair Murad.

Modelele Fashiontv au avut astfel ocazia să-l cunoască pe renumitul designer și să îi adreseze întrebări precum ce l-a determinat sa devină designer, care ii sunt sursele de inspirație și ce planuri de viitor are.

Diana Croitor – deținătoarea titlului Miss Mouawad, și Iulia Roșca – încoronată în vara acestui an drept Miss Black Sea, au fost fericitele modele selectate în urma campaniei de casting derulată de brandul exclusivist de bijuterie Mouawad prin intermediul Fashiontv. Pe lângă photoshootingul pentru rafinatul designer Rani Zakhem, modelele Fashiontv au avut parte de o experiență inedită, la care visează orice model. Acestea au avut oportunitatea să pozeze cu bijuterii unicat Mouawad în valoare de peste 700 de milioane de dolari! Însă, mai multe despre acest lucru vă vom arăta mâine!