Modele Fashiontv Romania Andreea Bianca Mateescu, Iulia Rosca, Gabriela Slivca, Oana Băloi, Diana Croitor, Andreea Stan, Diana Prisacari, Cristina Cizer, Teodora Danciu, Carolina Gîlcă și Cristina Chișcă sunt prezente la #ParisFashionWeek, unde au defilat pentru designerii Cristallini, Alda Ciceu, OMRA, Kiki Lou și Clara Rotescu, designeri și branduri selecționate să participe la eveniment de către Federația de Design Vestimentar și Accesorii.

Elegante și strălucitoare, modelele câștigătoare ale celor mai importante titluri de frumusețe ale acestui an, au prezentat colecțiile selectate, în cadrul unui eveniment de înaltă clasă, ce a avut loc aseară, la Ambasada României în Franța. Locația nu a fost aleasă întâmplător. Palatul Behague, finalizat în perioada Belle Epoque şi amplasată strategic între Arcul de Triumf şi Domul Invalizilor, nu este doar una dintre cele mai frumoase Ambasade ale României în lume, ci este totodată unul dintre cele mai impresionante imobile din Paris.

La serile de modă românească sunt așteptate personalități din lumea modei internaționale și românești, diplomați români și străini, și reprezentanți ai mass-media din toată lumea.

💎🤩